Ciuperci cu fasole verde la tigaie
500 g ciuperci champignon
250 g fasole verde congelata
1 ceapa rosie medie-mare
1 lingura crema de otet balsamic
2 catei usturoi dati prin presa
sare
piper
patrunjel verde
Mod de preparare:
Pasul 1: Pentru inceput am curatat ciupercile si le-am taiat felii de grosime potrivita. Acestea vor scadea in volum in timpul gatirii. Am tocat ceapa rosie, patrunjelul si am dat prin presa cateii de usturoi. Am calit ceapa in 20 ml ulei pana s-a inmuiat. In restul de ulei am prajit ciupercile pana s-a evaporat lichidul.
Pasul 2: Am pus ceapa rosie peste ciuperci, am amestecat, apoi am asezonat cu sare si piper. Am adaugat fasolea verde si am continuat sa sotez 3 minute.
Pasul 3: Am adaugat crema de otet balsamic si usturoiul dat prin presa. Am continuat sa gatesc inca 2 minute, amestecand destul de des. Am luat de pe foc, am adaugat patrunjelul verde si am omogenizat.
Va doresc pofta buna si spor la gatit!
Comentarii
Trimiteți un comentariu