Ciuperci cu fasole verde la tigaie

Ciuperci cu fasole- o reteta simpla si gustoasa
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1ID5l7ngRWlIN_2xEVFDse9y5j0y-1qHa

Ingrediente:

100 ml ulei de floarea soarelui

500 g ciuperci champignon

250 g fasole verde congelata

1 ceapa rosie medie-mare

1 lingura crema de otet balsamic

2 catei usturoi dati prin presa

sare

piper

patrunjel verde

Mod de preparare: 
Pasul 1: Pentru inceput am curatat ciupercile si le-am taiat felii de grosime potrivita. Acestea vor scadea in volum in timpul gatirii. Am tocat ceapa rosie, patrunjelul si am dat prin presa cateii de usturoi. Am calit ceapa in 20 ml ulei pana s-a inmuiat. In restul de ulei am prajit ciupercile pana s-a evaporat lichidul.https://drive.google.com/uc?export=view&id=1ny8K7KZMxgYb3UJtUj1ZZ0hXm0qvuuRQ
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1xX-VMinUDGu8TavH86jPGoIvgP6o7edI

Pasul 2: 
Am pus ceapa rosie peste ciuperci, am amestecat, apoi am asezonat cu sare si piper. Am adaugat fasolea verde si am continuat sa sotez 3 minute.

https://drive.google.com/uc?export=view&id=1BAvoQhLWa6KGM3ZHUxyGgqxArkGuj5Mf


Pasul 3: Am adaugat crema de otet balsamic si usturoiul dat prin presa. Am continuat sa gatesc inca 2 minute, amestecand destul de des. Am luat de pe foc, am adaugat patrunjelul verde si am omogenizat.https://drive.google.com/uc?export=view&id=1lvNuoym1r8MX6ZrnPm-QtyLJWMf0yTo1

Va doresc pofta buna si spor la gatit!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pilaf cu carne de pui

Curry de pui cu lapte de cocos si condimente indiene