Taitei chinezesti cu carne tocata
Ingrediente:
200 g paste de orez
400 g carne tocata de porc
5 linguri ulei
2 linguri morcov tocat marunt
2 linguri ardei gras verde
2 cepe verzi
1 lingura ghimbir ras
4 catei usturoi
40 ml sos de soia
1 lingura sos picant de chili
1/2 ardei iute tocat marunt
70 ml apa
sare
piper Sichuan
Mod de preparare:
Pasul 1: Am pus apa apa la fiert pentru taitei. Am luat apa fierbinte de pe foc si am pus taietii in aceasta pentru 5 minute. Pana cand a dat apa in clocot si s-au hidratat taiteii am pregatit canea. Am calit in 4 linguri de ulei ardeiul, morcovul si partea alba de la ceapa. Am adaugat carnea tocata si am continuat sa calesc pana aceasta este gatita. Am adaugat sare si piper Sichuan si am amestecat.
Le-am pus peste carnea tocata, am adaugat sosul soia si apa si am lasat pe foc pana s-a evaporat lichidul.
Comentarii
Trimiteți un comentariu